Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning är det absolut tråkigaste momentet av en flytt. När hela flyttlasset har gått till det nya hemmet, är flyttstäd av den gamla bostaden det absolut sista du vill ägna dig åt, men den är ack så nödvändig.

Vad är flyttstädning?

Flyttstädning är den typ av städning som förekommer i samband med en flytt. Om du har sålt din lägenhet eller flyttat ut från en lägenhet som du hyrt under en period så står det vanligtvis i kontraktet att du är skyldig att genomföra flyttstädning i bostaden. En flyttstädning måste uppfylla särskilda krav och villkor för att den ska vara godkänd. Här nedan kan du läsa mer om vad som gäller vid flyttstädning.

Anlita städbolag för flyttstädning i Stockholm

Flyttstädning kan vara väldigt ansträngande att genomföra på egen hand och vid flytt ställer många parter höga krav på att din flyttstädning genomförs på rätt sätt. I vissa fall kan flyttstädning som genomförts av en privatperson behövas göras då den inte har utförts på rätt sätt och uppfyllt de krav och förväntningar som ställs på en flyttstädning.

Undvika slitigt arbete och stress genom att anlita ett städbolag som utför din flyttstädning. På så sätt vet du att flyttstädningen kommer utföras både professionellt och på rätt sätt från första början, vilket innebär att man slipper göra om sin flyttstädning.

Det finns många firmor som erbjuder flyttstädning i Stockholm eller städning vid ett enstaka tillfälle. Här nedan tipsar vi om några av de mest populära valen av städbolag när det kommer till flyttstädning i Stockholm:

Renthussthlm.se

Se till så att bostaden du ska flytta från är skinande ren när du lämnar genom att anlita Julias Städservice för flyttstädning i Stockholm. Med många års erfarenhet av flyttstäd garanteras du grymma resultat!

Kontakt:


Dsfm.se

Få hjälp med din flyttstädning i Stockholm i allt från den lilla lägenheten till den gigantiska villan. DSFM tar sig an alla projekt med lika stor glädje och passion. Här får du bra flyttstädning till rätt pris!

Kontakt:


Stadenergi.se

Ska du flytta i eller från huvudstaden? Anlita då Städenergi för flyttstädning i Stockholm utförd av proffs. I Städenergis flyttstädning ingår alla de väsentliga delarna av flyttstäd till ett bra pris.

Kontakt:


Flyttstädning - vad ingår?

  • Fönsterputsning
  • Dammtorkning och rengöring av golv, tak, väggar, fönster
  • Tilläggsval av fler tjänster inom flyttstädning - Ex. städning av förråd och garage.

Flyttstädning - vad gäller?

  • Du måste själv tömma bostaden innan städfirman kommer.
  • Du måste flytta på tunga saker, som t.ex. spis och badkar – för att städfirman enkelt ska komma åt bakom.
  • Du måste frosta av kyl och frys innan flyttstädningen.
  • Dubbelkolla alltid med din städfirma om vad som gäller och vad du förväntas göra själv!

Hur mycket kostar flyttstädning?

Flyttstädning kostar i genomsnitt ca 25–60 kr/ m², men priset kan variera mellan olika städbolag och beroende på hur omfattande flyttstädningen är.

-->