Städfirmor i Stockholm

Letar du efter städhjälp? Här på Djstadhjalp.se hjälper vi dig hitta den ultimata städfirman för dig. Oavsett vart i Stockholm du är bosatt kan du få hjälp med allt som har med städning att göra. Ta del av våra tips på städfirmor i Stockholm för att ta itu med din städning direkt!

Olika städtjänster - Stockholm

Om du är på jakt efter en städfirma i Stockholm kommer du troligtvis bläddra bland flera olika städfirmor för att hitta rätt match för dig. I Stockholm finns alla tänkbara städfirmor som erbjuder varierande typer av städtjänster för att matcha just dina önskemål.

Sätt preferenser på vad det är du letar efter för att filtrera bland städfirmorna i huvudstaden. Behöver du hjälp med hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning eller fönsterputs? Oavsett vad så kommer du att hitta det du söker.

Tips på städfirmor i Stockholm

Städfirmorna i Stockholm är många och det finns gott om alternativ för dig som letar. Utöver att försöka hitta bästa pris är både trygghet och referenser två viktiga punkter när det kommer till det slutgiltiga valet. Något vi har tagit i beräkning när vi delar våra bästa tips på städfirmor i Stockholm.

 

Renthusstockholm.se

renthusstockholm.se kommer du i kontakt med en familjeägd städfirma i Stockholm med över 10 års erfarenhet i ryggen. Här kan du ta del av prisvärd städhjälp av högsta kvalitet med fantastiska resultat.

Kontakt

E-mail: info@juliasstadservice.se

Tel: 08-224091

 

Städenergi

Städenergi är en städfirma i Stockholm med fokus på service och miljö. Målet är att erbjuda prisvärd och förstklassig städhjälp som överträffar kundernas förväntningar. Städenergi värderar kvalitet, flexibilitet, service och personlighet högst.

Kontakt

E-mail: info@stadenergi.se

Tel: 08-272300

 

Maries Puts & Städ

Maries är en stockholmsbaserad städfirma med över 25 års erfarenhet av städning i bagaget. Maries erbjuder städhjälp i både hemmet, på arbetsplatsen och i fastigheter med mål om att ge sina kunder en enklare och mer trivsam vardag. Anlita Maries för rena och fräscha miljöer.

Kontakt

E-mail: privat@maries.se

Tel: 08-861817

Alberts Städservice

På Alberts Städservice är dem proffs på städ i alla möjliga former. Med över 3000 städuppdrag i månaden har Alberts Städservice sedan 2012 vuxit sig till en stark konkurrent bland städfirmor i Stockholm. Målet är att utföra städtjänster på ett enkelt och proffsigt sätt till några av marknadens bästa priser.

Kontakt

E-mail: info@alberts-service.se

Tel: 08-390065