Marknadens bästa hemstädning – Stockholm

Hemstädning i Stockholm ger dig mer tid över till annat. Många kämpar med att få ihop livspusslet och att anlita städhjälp är ett konkret sätt att få mer tid över. Kanske vill du få mer kvalitetstid med nära och kära, eller så kräver arbetet lite extra av dig en period framöver? Det är inte bara tid du sparar in – utan även energi. Låt proffsen hålla efter städet, medan du tar dig an vardagen med ny energi.

Vilka har bra hemstädning i Stockholm?

I vår guide har vi valt ut olika städfirmor som erbjuder en bra hemstädning i Stockholm. Men vad kännetecknar då ett bra hemstäd? Jo, vi har valt att utgå från tre olika kriterier. Den första är att städfirman erbjuder flexibla upplägg. De företag som kan skräddarsy ett upplägg utefter kundens behov är alltid en vinnare i våra ögon. Den andra parametern vi kollar på är om de erbjuder samma städare varje gång. Då är startsträckan obefintlig – och du betalar bara för effektiv städtid. Sist men inte minst så måste firman kunna dra av RUT-avdrag. Då sparar du in 50% av arbetskostnaden.

Flexibla upplägg

Samma städare

RUT-avdrag

Julias städservice

Julias städservice, eller RentHusStockholm som de även kallas, vet att det blir bäst resultat om samma städare kommer varje tillfälle. Deras kundtjänst meddelar direkt om den ordinarie städaren är ledig eller har fått förhinder. På deras hemstädning i Stockholm har du nöjd-kund-garanti. Det vittnar om att det är trygga med att deras tjänst lever upp till förväntningarna. En annan sak som pekar på detta faktum är att de erbjuder provstädning. För så lite som 99 kr/h kan du ”känna dig för” för att sedan besluta om du vill fortsätta med deras städning. Många kunder lyfter fram den lättsamma och kommunikationen – den höga servicenivån genomsyrar allt de gör.

Erbjudande


 • Nöjd-kund-garanti
 • Provstädning
 • Inga bindningstider

Veterankraft

Veterankraft är precis vad det låter: städhjälp av erfarna städare. Här får veteranerna skina. Arbetskraften består av personer som hade kunnat gå i pension, men fortfarande känner att de har mycket kvar att ge. Engagemanget är stort och resultatet imponerar. Här får alla medarbetare vara en del av ett större sammanhang. Många som anlitar Veterankraft tycker det känns tryggt att släppa in en senior i sin personliga miljö. Detta är en städfirma som förmedlar just gemenskap och trygghet. Intresseanmälan sker i tre steg. Först fyller du i ditt postnummer för att komma till rätt lokalkontor. Sedan blir du kontaktad för tidsbokning, innan det är dags för städbesöket.

Erbjudande


 • Veteraner med lång erfarenhet
 • Tydlig bokningsprocess
 • Erbjuder även fler städtjänster

Mer information

Läs mer hos Veterankraft

Anne Blom Städ & Service

Anne Blom är ett företag som passerat 70 anställda, så det är en stor och välkänd aktör för hemstäd i Stockholm. Detta är ett nischat och genomtänkt val för dig som söker efter ”ett grönt alternativ”. Deras städare använder bara städar endast med miljömärkta rengöringsprodukter och de klimatkompenserar via organisationen Vi-skogen. Det är en svensk biståndsorganisation som planterar träd i Kenya, Rwanda, Uganda och Tanzania för att livlösa jordåkrar ska återfå sin bördighet. Du behöver inte vara rädd att allt fokus ligger på miljöengagemanget – städningens kvalitet är riktigt imponerande och kundomdömena likaså. Här arbetar endast professionella medarbetare med relevant utbildning, och det märks på städresultaten.

Erbjudande


 • Stort miljöengagemang
 • Utbildad personal
 • Billig hemstädning i Stockholm

Mer information

Läs mer hos Anne Blom

Hemstädning Lidingö - 3 alternativ

RentHusStockholm

RentHusStockholm, eller Julias Städservice som de också kallar sig, erbjuder en hemstädning i Lidingö med nöjd-kund-garanti. Det gör att du kan koppla av och känna dig säker på att deras städare gör ett kanonjobb - annars rättar de till det. Men du behöver inte oroa dig för några brister, utan de har lång erfarenhet inom branschen och kunniga medarbetare rätt igenom. Du kommer märka deras proffsiga attityd från början. Ingenting är några problem för denna städfirma som dessutom erbjuder skräddarsydda städupplägg. Just flexibiliteten och kundbemötandet är något som verkligen sticker ut. Det har också lett till de har många återkommande kunder år efter år – ett tecken så gott som något.

Erbjudande


 • Nöjd-kund-garanti
 • Flexibla upplägg
 • Möjlighet till RUT-avdrag

Städbolag Ett

Städbolag Ett har en filosofi som säger mycket om företaget: ”Ditt hem är ingen fabrik, utan förtjänar en personlig städservice”. Det är samma person/personer som besöker dig varje gång, vilket gör att de lär känna dina ytor i hemmet. Städfirman har erbjudit ett billigt hemstäd på Lidingö i över 20 år och det märks. Här arbetar duktiga medarbetare som har kollektivavtal. En nöjd städare ger det där ”lilla extra” och det speglar även slutresultatet. Städbolag Ett har ett långsiktigt fokus och städar både åt privat- och företagskunder. Tycker du det känns tryggt att anlita en lite ”större aktör” är detta ett bra val – de har över 100 anställda.

Erbjudande


 • Kollektivavtal
 • Långsiktigt fokus
 • Rimliga löner till anställda

Mer information

Läs mer hos Städbolag Ett

Cleander

Cleander erbjuder en smidig städhjälp på Lidingö som du enkelt kan boka in direkt på deras hemsida. Du behöver inte ta fram massa städredskap och tillhandahålla det själv utan städredskap och rengöringsmedel tar deras städare med – något som inte är självklart för andra städfirmor på marknaden. Om du inte kan vara hemma under städtillfället så har Cleander en väl inarbetad rutin för nyckel- och kodhantering. En sak som sticker ut är att du kan ”känna på städfirman” genom att anlita deras provstädning. Sedan kan du koppla på ett städabonnemang med jämna mellanrum om du är nöjd med deras arbete. Den transparensen gillar vi starkt.

Erbjudande


 • Erbjuder provstädning
 • Trygg kod- & nyckelhantering
 • Ingen bindningstid

Mer information

Läs mer hos Cleander

Hemstädning Solna – 3 prisvärda alternativ

Rent Resultat

Rent Resultat är en städfirma som erbjuder ett hemstäd i Solna med ansvarsförsäkring, tystnadsplikt och erfaren personal. De återkopplar inom kort till dig när du gjort en intresseanmälan och de enda du behöver se till att ha framme när deras medarbetare kommer är dammsugare, ny mopp och två hinkar. De har med sig resten. Det här är en städfirma som tänker miljömedvetet – de städar bara med Svanenmärkta rengöringsmedel och microfibertrasor. De sköter också hanteringen av RUT-avdrag med Skatteverket, vilket sparar dig hälften av arbetskostnaden. Rent Resultat börjar städprocessen med ett hembesök (som även kan göras digitalt) för att lugnt och metodiskt gå igenom vad som ska göras och vad som ska prioriteras mest.

Erbjudande


 • Hembesök innan
 • gedigen ”städ-checklista”
 • Hantering av RUT-avdrag

Mer information

Läs mer hos Rent Resultat

TotalRent AB

Att säga att TotalRent har koll på Solna med omnejd är ingen underdrift. Det städar nämligen hushåll, kontor, skolor, företagslokaler och andra byggnader i staden och har så gjort i över 10 år. De är helt enkelt en städfirma med god lokalkännedom som alltid lämnar ett fast pris på arbetet. Det är ett bra sätt att få full kontroll över kostnaden, väljer du ett rörligt pris kan det lätt dra iväg.

TotalRent är ett tryggt val – de är registrerade hos Skatteverket och är försäkrade hos Trygg Hansa. Förutom hemstädning erbjuder de även många andra tjänster, som visningsstädning, fönsterputs, trappstädning med mera. Deras hemstädning är dock populärast.

Erbjudande


 • Känner till Solna utan & innan
 • Erbjuder många tjänster
 • Hemstädning är populärast

Mer information

Läs mer hos TotalRent

Julias städservice

Söker du efter en städfirma med nöjd-kund-garanti? Kolla in Julias städservice hemstädning i Solna. Deras hemstäd är därmed ett tryggt och pålitligt val. Städfirman sätter stort värde i att erbjudna skräddarsydda städupplägg för sina kunder. De kan handla om vilka städmoment som ska prioriteras högst, hur ofta städningen ska inträffa eller något annat, oavsett ärende är servicen alltid imponerande tillmötesgående. När du anlitat deras hemstädning i ett halvår får du 30% rabatt om du vill boka in fönsterputsning. Det här är en städfirma som bryr sig. Innan första städtillfället vill de gå igenom ömtåliga saker i hushållet för att veta hur de ska rengöras – här lämnas ingenting åt slumpen.

Erbjudande


 • Nöjds-kund-garanti
 • Rabatt på fönsterputs
 • Samma städare

Firmor med hemstädning i Bromma

RentHusStockholm

RentHusStockholm är ett familjeägt städföretag som erbjuder en omfattande hemstädning i Bromma. Det är en städfirma som förstår värdet av god kommunikation, från första kontakt till utförd städning. Det är just kommunikationen som många gånger fallerar mellan städfirmor och kund och då blir såklart helhetsupplevelsen negativ. Här gäller tydlighet och raka rör redan vid bokningen, och de spelar alltid med öppna kort. Det är även deras nöjd-kund-garanti ett kvitto på. De vet med sig redan innan städtillfället att du kommer bli nöjd med deras jobb – så varför inte erbjuda garanti? Det säger något om deras inställning och långsiktiga fokus på att behålla sina kunder.

Erbjudande


 • Nöjdhets-garanti
 • Service i alla led
 • Flexibla städupplägg

I-Shine

I-Shine är en popular städfirma som erbjuder hemstäd i Bromma på vid enstaka tillfällen och som ett abonnemang. Väljer du det sistnämnda alternativet blir priset lägre än att boka in enstaka tillfällen. De har blivit rekommenderade av jämförelsesajten Reco två gånger. Bokningsprocessen är enkel och du får en offert samma dag som du skickar in intresseförfrågan. Skulle du önska ett fast pris på din städning är det absolut inga problem, på så sätt kan du budgetera och veta med säkerhet vad din kostnad blir. Då finns det inga ”dolda avgifter” att ta höjd för, vilket ibland är fallet med andra bolag. I-Shine städar med miljövänliga produkter.

Erbjudande


 • Miljövänlig städning
 • Fast pris
 • Erfaren personal

Mer information

Läs mer hos I-Shine

Freska

Freska är en städfirma som är populär att anlita för hemstäd i Bromma. Varför då? Jo, det har ett tydligt upplägg med sitt grundpaket där vissa tjänster ingår. De tar hand om golv, damm, fläckar och putsning av speglar. Om du önskar tilläggstjänster kostar det lite extra men det blir fortfarande prisvärt jämför med många konkurrenter. Deras kunder lyfter särskilt fram deras lyhördhet och lösningsorienterade förhållningssätt. Städarna är positiva och slutresultatet blir riktigt bra. Det är även kända för sin tjänst Freska Flex. När de får ett återbud kommer städaren hem till dig istället – till ett mycket lägre pris än ordinarie pris. Snacka om prisvärd städning.

Erbjudande


 • Prisvärda Freska Flex
 • Har en egen app
 • Ingen bindningstid

Mer information

Läs mer hos Freska

Hemstädning i Sundbyberg

Maries Puts & Städ

Maries Puts & Städ är en välkänd aktör för alla som någon gång sneglat runt efter hemstäd i Sundbyberg. Städfirman har nämligen erbjudit detta i över 25 år (!). En stor del av denna städfirma fortfarande har förtroende är att alla medarbetare har relevant utbildning – och bra arbetsvillkor. En nöjd städare gör ett bättre jobb, så enkelt är det. På deras hemsida kan du enkelt räkna ut vilket pris som tjänsten skulle gå på, du behöver endast fylla i vilket postnummer du har och antal kvadratmeter som ska städas.

Erbjudande


 • Se pris direkt
 • Över 25 års erfarenhet
 • Tre dagars garanti

Mer information

Läs mer på Maries.se

Städade hem

Städade Hem är medlemmar inom Almega tjänsteförbunden och medarbetarna har kollektivavtal. Det är ingen självklarhet i städbranschen, så det är därför vi lyfter fram detta faktum. Detta är en städfirma med flera hundra (!) prenumeranter på deras hemstäd i Sundbyberg. Efter varje städning skickas ett uppföljningsmeddelande ut för att utvärdera tjänsten. På dessa mätningar har det fått goda vitsord från sina prenumeranter, 8 av 10 personer ger dem ett betyg högre än 8 på en 10-gradig skala. Det är imponerande siffror och ett kvitto på en god företagskultur.

Erbjudande


 • Kontinuerlig uppföljning
 • Hundratals prenumeranter
 • Kvalitetsmedvetna i alla led

Mer information

Läs mer hos Städade Hem

Julias Städservice

Julias städservice erbjuder en hemstädning i Sundbyberg med nöjd-kund-garanti. Deras medarbetare går efter en omfattande checklista som de systematiskt bockar av. Detta är en familjeägd städfirma som prioriterar tydlig kommunikation högt. Det är något vi uppskattar eftersom just kommunikationen kan vara lite si och så i branschen i stort. De här är en trygg städfirma som alltid spelar med öppna kort, och de har dessutom ett riktigt fördelaktigt pris. De erbjuder även provstädning, vilket vi alltid uppskattar.

Erbjudande


 • Provstädning
 • Nöjd-kund-garanti
 • Tydlig kommunikation