Flyttstäd Sundsvall

När flyttdagen närmar sig kan det kännas skönt att veta att du har en pålitlig och effektiv städ- eller flyttfirma som hjälper dig med flyttstäd i Sundsvall. Med en korrekt utförd flyttstädning ser du till att lämna ditt gamla hem i bästa möjliga skick och ger en smidig övergång till nästa boende. Här får du hjälp att navigera genom processen för att hitta den bästa flyttstäd i Sundsvall.

Boka flyttstädning i Sundsvall

Att hitta rätt städtjänst för dina behov kräver lite research och planering. Här är några steg och tips för att underlätta ditt val:

 • Rekommendationer från vänner och bekanta
 • Recensioner och omdömen online
 • Begär offerter

Nedan har vi jämfört några av de flytt- eller städfirmor som erbjuder flyttstädning i Sundsvall.

Montrab

Montrab är en trygg leverantör av flyttstädning i Sundsvall. De erbjuder professionell flyttstädning som säkerställer att ditt hem blir skinande rent inför nästa ägare eller hyresgäst. Med en kombination av erfarna städare och miljövänliga städprodukter garanterar Montrab ett effektivt och säkert flyttstäd i Sundsvall.

 • Fasta priser
 • Miljövänliga städprodukter
 • Omfattande tjänsteutbud
 • Grundlig städning med nöjd-kund-garanti

E-post: kundservice@montrab.se

Telefon: 010-330 00 13

Boka här

Älvis Städ AB

Älvis Städ AB är en pålitlig städfirma som specialiserar sig på flyttstädning i Sundsvall. De strävar efter att göra flyttprocessen så enkel som möjligt för sina kunder genom att erbjuda högkvalitativ flyttstädning. Med deras professionella och erfarna team ser de till att din bostad blir fläckfri och redo för nästa ägare eller hyresgäst.

 • 14-dagarsgaranti
 • Ansvarsförsäkring
 • Hjälp med rutavdrag
 • Slutför städning samma dag

E-post: kundtjanst@alvisstad.se

Telefon: 090-765 76 10

Boka här

Veteranpoolen

Veteranpoolen erbjuder professionell städhjälp för ditt hem i Sundsvall och andra delar av landet. Med lång erfarenhet och kvalificerade veteraner ser de till att ditt hem blir skinande rent, oavsett om det handlar om enklare städning eller mer omfattande uppdrag som grovstädning och flyttstädning.

 • Praktiskt och smidigt
 • Drygar ut kassan för pensionärer

E-post: sundsvall@veteranpoolen.se

Telefon: 060-744 53 00

Boka här

Fördelar med flyttstäd

Flyttstäd i Sundsvall erbjuda både bekvämlighet och försäkran om att ditt hem kommer att vara i toppskick för nästa ägare eller hyresgäst. Med den expertis och kvalitet som lokala städföretag erbjuder, är det ett självklart val för de som vill ha en bekymmersfri flytt. Här är några av fördelarna med att anlita hjälp av proffsen när det kommer till flyttstädning i Sundsvall.

 • Sparar tid
 • Du får garanti på jobbet
 • Professionella städare har tillgång till rätt utrustning och produkter
 • Städföretagen har god lokalkännedom
 • Du slipper stressen
 • Många företag använder miljövänliga rengöringsmedel
 • Ger möjlighet till rutavdrag hos Skatteverket

Städhjälp utanför Sundsvall

Om du flyttar på annan ort finns det många andra företag som kan hjälpa dig att lämna i ett rent och fint skick. Om du hittar en aktör som också erbjuder hjälp med själva flytten har du möjligheten att slå två flugor i en smäll.

Många gånger kan det vara skönt att slippa städa; att istället luta sig tillbaka och göra någon annan göra grovgörat. Med regelbunden städhjälp i Sundsvall kan du göra just detta.

Dalarna

Det finns ett flertal företag som specialiserar sig på flyttstädning i Dalarna. Tjänsterna innefattar vanligtvis grundlig rengöring av alla rum, fönsterputsning, dammsugning och moppning av alla golv. Det är viktigt att välja ett företag som följer de rekommendationer och riktlinjer som branschen har satt upp, så att du som kund känner dig trygg med resultatet.

Gävle

Gävle har ett brett utbud av städtjänster med fokus på flyttstädning. Här erbjuds noggranna städningar som inkluderar avtorkning av skåp och lådor, rengöring av vitvaror, samt detaljerad städning av badrum. Många företag som erbjuder flyttstädning i Gävle erbjuder även en nöjd-kund-garanti, vilket säkerställer kvaliteten på utfört arbete.

Västerås

Västerås, känt för sina moderna bekvämligheter och höga livskvalitet, erbjuder också toppklassiga flyttstädningstjänster. Här kan du förvänta dig att hitta tjänster som inkluderar djuprengöring av kök och badrum, fönsterputs både in- och utvändigt samt behandling av svårtillgängliga områden. Läs mer om hur du kan få hjälp med flyttstäd i Västerås.

Eskilstuna

I Eskilstuna sätter man ett högt värde på noggrannhet när det kommer till flyttstädning. Med en rad företag att välja på kan kunderna vara säkra på att de får den mest grundliga rengöringen, från tak till golv. Vanliga tjänster inkluderar desinfektion av ytor, avkalkning av badrumsmöbler och detaljerad dammtorkning. Läs mer om olika städfirmor som erbjuder flyttstädning i Eskilstuna.

Stockholm

Stockholm, som Sveriges huvudstad, erbjuder ett brett spektrum av städtjänster. När det gäller hemstädning kan Stockholm förvänta sig allt från regelbunden städning till djuprengöring, allt anpassat efter kundens behov. Många företag erbjuder även miljövänliga alternativ, med icke-giftiga rengöringsmedel.

När det kommer till lokalvård är det avgörande för många företag i Stockholm att deras arbetsmiljö är ren och välkomnande. Företag som erbjuder lokalvård i Stockholm erbjuder tjänster som anpassas efter varje enskilt företags behov, vare sig det gäller daglig städning av kontorslokaler eller större veckostädningar av kommersiella utrymmen.