Flyttstäd Gävle

Flyttprocessen kan vara utmanande, och den sista detaljen du vill oroa dig för är städningen. I Det finns flera städföretag redo att ta hand om ditt flyttstäd i Gävle, så att du kan fokusera på ditt nya äventyr. Ta reda på mer om hur du kan finna den bästa lösningen för ditt flyttstäd i Gävle.

Hitta flyttstädning i Gävle

När det är dags att söka efter det rätta städföretaget för din flytt finns det några steg att följa för att säkerställa att du väljer det bästa alternativet.

 • Kolla in kundrecensioner
 • Fråga nära och kära
 • Jämför offerter från olika firmor

Här har vi samlat några av de företag som erbjuder flyttstädning i Gävle.

Montrab

Montrab är en pålitlig aktör när det kommer till flyttstädning i Gävle. De har specialiserat sig på att erbjuda förstklassigt flyttstäd med hög standard och passion för god service. Sedan 2010 har Montrab tillhandahållit omfattande flyttstäd i Gävle – både för bostäder och affärsutrymmen i samband med flytt, och har betjänat hundratals nöjda kunder över hela Sverige.

 • Kostnadseffektivt
 • Helhetserbjudande
 • Nöjd-kund-garanti
 • Prisvärd flyttstädning i Gävle

E-post: kundservice@montrab.se

Telefon: 010-330 00 13

Boka här

Modern Städservice AB

Modern Städservice AB är en städfirma i Gävle som specialiserar sig på flyttstädning. De strävar efter att erbjuda högkvalitativa städtjänster som uppfyller kundernas förväntningar och behov. Med en lång erfarenhet inom städbranschen har de kunskapen och expertisen att leverera en flyttstädning av högsta kvalitet.

 • 7-dagarsgaranti
 • Kundanpassad service
 • Inga dolda avgifter
 • Miljömedvetna

E-post: info@modernstad.se

Telefon: 010-344 54 54

Boka här

Kafo’s

Kafo's är en städfirma i Gävle som specialiserar sig på flyttstädning. De förstår vikten av kvalitet och kompetens när det kommer till flyttstädning och arbetar i enlighet med mäklarsamfundets checklista. Genom att anlita Kafo’s kan du spara tid och fokusera på ditt nya boende, medan proffsen tar hand om städningen.

 • Hög kvalitet
 • Nöjd-kund-garanti
 • Komplett flyttstäd

E-post: info@kafos.se

Telefon: 070-347 18 08

Boka här

Så mycket kostar det

Priserna för flyttstäd i Gävle ligger ofta mellan 20 till 40 kronor per kvadratmeter, beroende på tjänsteleverantör och exakt vad som ingår i tjänsten. Priset kan variera beroende på en rad faktorer. Här går vi igenom några av dessa och ger en övergripande bild av vad du kan förvänta dig gällande kostnader för flyttstäd i Gävle.

 • Bostadens storlek
 • Bostadens skick
 • Eventuella tilläggstjänster
 • Säsong och efterfrågan
 • Geografiskt läge

Städhjälp utanför Gävle

Oavsett om du letar efter städhjälp i Gävle eller på annan ort är det alltid en god idé att jämföra olika aktörer. Här nedan kan du se ett urval av orter eller områden där du kan jämföra olika firmor som erbjuder flyttstäd. Vi har plockat fram ett gäng bolag som utmärker sig lite extra.

Dalarna

I Dalarna finns det flera företag som specialiserar sig på flyttstädning. När du flyttar från en bostad till en annan kan det vara skönt att få hjälp med städningen. Vid hjälp med flyttstädning i Dalarna kan du förvänta dig tjänster som fönsterputsning, dammsugning av golv och mattor, rengöring av kök och badrum, samt noggrann rengöring av skåp och garderober.

Eskilstuna

Eskilstuna erbjuder ett brett utbud av flyttstädtjänster. Många företag erbjuder även miljövänliga städlösningar och använder produkter som är skonsamma för både miljön och din bostad. När du bokar flyttstäd i Eskilstuna kan du få tjänster som inkluderar garanti, vilket innebär att om du inte är nöjd med städningen kommer företaget tillbaka och rättar till det utan extra kostnad.

Västerås

Västerås är känt för sina högkvalitativa flyttstädtjänster. Här kan du förvänta dig en fullständig rengöring av din bostad, inklusive svåråtkomliga platser som bakom vitvaror och under möbler. När du bokar flyttstäd i Västerås kan du också få hjälp med tjänster som luktborttagning, vilket kan vara särskilt användbart om du har husdjur.

Sundsvall

Det finns flera städ- och flyttfirmor som erbjuder professionell flyttstädning i Sundsvall som inkluderar en rad tjänster för att göra din flytt så smidig som möjligt. Förutom standardtjänsterna kan du här även hitta företag som erbjuder extra tjänster som rengöring av balkong eller terrass.

Stockholm

Stockholm, som Sveriges huvudstad, erbjuder ett brett utbud av städtjänster. För hemstäd i Stockholm kan du förvänta dig tjänster som regelbunden dammtorkning, golvvård, fönsterputsning och rengöring av kök och badrum. När det gäller lokalvård i Stockholm fokuserar tjänsterna på att hålla affärslokaler, kontor och andra kommersiella utrymmen rena och välkomnande. Här kan du hitta företag som specialiserar sig på allt från daglig lokalvård till djuprengöring av stora kommersiella utrymmen.

PS. Du vet väl om att flyttstäd går att få rutavdrag för? Gäller för privatpersoner. Läs mer på Skatteverkets hemsida.