Lokalvård Stockholm

Vill du skapa en mer trivsam och inbjudande arbetsplats? Då borde du boka lokalvård i Stockholm. Att överlåta städning av lokaler och andra utrymmen till experter är både tidsbesparande och bekvämt. Dessutom får du lov att nyttja RUT-avdraget vid hushållsnära tjänster, såsom lokalvård. Det innebär att du kan dra av 50% av den totala arbetskostnaden när du anlitar en städfirma. Oavsett hur din arbetsplats ser ut, kan städningen anpassas efter din verksamhet och de behov som finns. I vår guide får du mer information kring vad lokalvård innebär, och fyra tips på professionella firmor som utför lokalvård i Stockholm.

Vad är lokalvård?

Lokalvård går ut på att städa lokaler, kontor eller andra offentliga miljöer. I vissa fall utförs även städningen i privata hem. I tjänsten ingår allt från dammsugning och dammtorkning till en mer djupgående rengöring av ett utrymme. Städningen utförs vanligtvis regelbundet av en städfirma eller ett serviceföretag, och bidrar till en mer hygienisk och fräsch arbetsmiljö. Beroende på lokal, används ibland olika typer av maskiner för att rengöra golven.

Vanliga tjänster som ingår i lokalvård:

  • Storstädning
  • Fönsterputs
  • Mattvätt
  • Golvvård

4 företag som erbjuder lokalvård i Stockholm

Svårt att veta var du ska vända dig när du ska anlita lokalvård i Stockholm? Det finns många firmor som erbjuder kontinuerlig städning, men även vid enstaka tillfällen. Ta del av våra tips på fyra erfarna företag i Stockholm som hjälper dig med hela städuppdraget.

SOL Facility Services

Boka proffesionell lokalvård i Stockholm hos SOL. De är ett serviceföretag som bland annat levererar städ- underhålls- och bemanningstjänster runt om i hela Sverige. När du anlitar dem för lokalvård i Stockholm, anpassar de städningen utefter hur det ser ut på din arbetsplats. De erbjuder även ett skräddarsytt upplägg utifrån vilken typ av service du vill boka. Dessutom ingår en extra tjänst helt kostnadsfritt när du väljer att beställa två av deras tjänster. Söker du en trygg helhetsleverantör i Stockholm, borde du vända dig till SOL!

Kontakt:


Boka hos SOL.se

Stockholms Städsystem AB

Söker du en seriös och pålitlig städfirma som håller vad de lovar? Då ska du anlita Stockholms Städsystem för lokalvård i Stockholm.

Med lång erfarenhet i branschen vet de vad som krävs för ett lyckat städresultat. Stockholms Städsystem tar sig an alla typer av uppdrag – oavsett om det gäller städning av lokaler, kontor, fabriker eller andra offentliga miljöer. Vid första kontakt tar ni tillsammans fram ett skräddarsytt upplägg för de behov som finns och hur ofta städningen ska ske. Låt experterna hjälpa dig med grovjobbet!

Kontakt:


Boka hos Stadsystem.nu

Primär

Primär är en fastighetsförvaltning som erbjuder flexibla lokalvårdslösningar runt om i hela Stockholmsområdet. De hjälper dig med städning av köpcentrum, kontor, skolor och mycket mer. Primär utför singelstjänster, såväl som regelbundna städuppdrag som anpassas efter dina behov och önskemål. Med lång erfarenhet ser de till att dina lokaler städas skinande rena. Du bokar enkelt en kostnadsfri offert via deras hemsida.

Kontakt:


Boka hos Primar.se

Tenal Fastighetsservice AB

Tenal Fastighetsserive hjälper dig när du behöver hjälp med lokalvård. De städar omsorgsfullt igenom era ytor, och ser till att städningen utförs på ett korrekt sätt. Dessutom utför de kontineruliga kvalitetskontroller som undertecknas och godkänds av dig som kund. Då kan du känna dig trygg med att städresultatet blir precis som du har förväntat dig. Tenal Fastighetsservice tar sig an små som stora uppdrag, och anpassar upplägget efter hur det ser ut på just er arbetsplats.

Kontakt:


Boka hos Tenal.se

Fördelar med tjänsten

Det finns en mängd olika fördelar med att anlita lokalvård när du behöver ha hjälp med städning av din arbetsplats. Inte minst att du slipper stressen med att utföra arbetet själv. Ju mer ett företag växer, desto mer ökar vanligtvis behovet av professionell städhjälp. Läs om fem fördelar med lokalvård nedan:

  1. Du skapar en välkomnande och hemtrevlig miljö för medarbetare och besökare
  2. Du får tid över till annat och kan lägga fokus på andra delar i verksamheten
  3. Det bidrar till en mer säker och hälsosam arbetsmiljö
  4. Lokalvårdare besitter den kunskap och erfarenhet som krävs för att arbeta effektivt och hygienanpassat
  5. Många företag erbjuder skräddarsydda tjänster som anpassas efter dina behov

Liknande städtjänster

Är du i behov av kontorsstäd? Ett välstädat kontor ökar trivseln bland dina medarbetare, samtidigt som det ger ett bättre helhetsintryck för besökande kunder. Läs mer om var du kan boka kontorsstädning här.