Städföretag i Borlänge

När du letar efter ett pålitligt städföretag i Borlänge finns det flera aktörer som tillhandahåller kvalitativ städhjälp – från regelbunden rengöring i hemmet till mer omfattande tjänster som underhåll på kontors- och arbetsplatser.

Hitta en städfirma i Borlänge

Att hitta rätt städfirma i Borlänge innebär att leta efter företag som inte bara erbjuder den typ av tjänster du behöver, utan som också uppfyller höga standarder för kvalitet och kundservice. Här kan du läsa om fyra olika städbolag för att du ska kunna göra ett mer välgrundat val.

Montrab

Montrab är ett städföretag i Borlänge som erbjuder städhjälp anpassat både för privatpersoner och företag. Med hjälp av miljövänliga rengöringsmetoder erbjuder de allt från flyttstädning och fönsterputsning till storstädning – de nöjer sig inte heller förrän kunden är nöjd.


Till Montrab

Dala Proffs

Dala Proffs är en lokal städfirma i Borlänge som erbjuder en omfattande lista av tjänster inklusive hem-, kontors-, flytt- och storstädning samt fönsterputsning. De fokuserar på personlig service genom att inleda varje samarbete med ett kundbesök.


Till Dala Proffs

Svea Städ

Svea Städ erbjuder flera tjänster med stort fokus på effektivitet, lokal närvaro och miljömedvetenhet. De garanterar hög kvalitet på alla utförda jobb och erbjuder kostnadsfria offertförfrågningar med möjlighet att erbjuda pålitliga resultat med nöjd-kund-garanti.


Till Svea Städ

Inés Städservice

Inés Städservice erbjuder professionell städhjälp i Borlänge för hem och kontor, med ett starkt fokus på miljö och personalvård. De prioriterar kvalitet och service, och tar uppdrag i Borlänge och närliggande områden.


Till Inés Städservice

Detta ingår i städhjälp

När du anlitar städhjälp i Borlänge kan följande tjänster ingå:

 • Hemstädning
  Regelbunden rengöring av hemmet inklusive dammsugning, dammtorkning och moppning
 • Flyttstädning
  Grundlig städning av bostaden inför en flytt
 • Storstädning
  Rengöring på djupet som ofta inkluderar rengöring av ugn, kylskåp och skåp in- och utvändigt
 • Fönsterputsning
  Rengöring av fönster för att ge ett klart och fläckfritt resultat
 • Kontorsstädning
  Städning anpassad för kontorsmiljöer inklusive allmänna utrymmen och arbetsplatser

Vad får man betala för en städfirma?

Generellt kan priserna för städhjälp starta från några hundra kronor per tillfälle för regelbunden hemstädning och öka beroende på specifika önskemål och tilläggstjänster. Priset kan dock variera beroende på tjänstens omfattning, frekvens och geografiskt läge.

Pressa priset med RUT

Genom att utnyttja RUT-avdraget i deklarationen kan du minska kostnaden avsevärt. Avdraget täcker 50% av arbetskostnaden för hushållsnära tjänster upp till ett visst belopp per person och år. Detta gör det mer ekonomiskt försvarbart för privatpersoner att anlita professionella tjänster i hemmet.

Hitta fler städfirmor

Vi tipsar om ytterligare städfirmor utanför Borlänge – det finns en stor marknad över hela landet. Hitta en firma som är verksam i Stockholm, Gävle, Falun, Sundsvall eller Västerås.

Stockholm

Det är lätt att hitta en städfirma i Stockholm – efterfrågan är stor och så är utbudet. Jämför några av de mest populära aktörerna.

Gävle

Hitta ett städbolag i Gävle som kan göra grovjobbet åt dig och ägna din tid åt sådant som du mår bra av, samtidigt som du får ett rent hem.

Falun

Har du tröttnat på jobbet som aldrig tar slut? Anlita ett städföretag i Falun som kan hjälpa dig. Många vänder sig till både företag och privatpersoner.

Sundsvall

Städfirmor i Sundsvall erbjuder en mängd olika städtjänster. Hur ska du investera tiden du sparar på att överlåta sysslan till någon annan?

Västerås

Anlita städhjälp i Västerås och få tid över till sånt som du mår bra av. Vi har tagit fram flera aktörer som du kan jämföra innan du väljer.