Städföretag i Falun

Det finns mängder av städföretag i Falun som täcker allt från daglig hemstädning till mer specialiserade tjänster som flyttstädning och kontorsstädning. Hitta en städfirma som kan ge dig den hjälp du behöver och lär dig mer om vad som ingår!

Hitta en städfirma i Falun

Vi vill hjälpa dig att hitta en städfirma i Falun som kan hjälpa dig där ditt behov finns. Genom att utvärdera olika aspekter som tjänsteutbud, pris, kundrecensioner och tillgänglighet kan du hitta ett företag som matchar dina krav. Här har vi samlat fyra lokala aktörer.

Montrab

Montrab är ett städföretag i Falun som erbjuder en rad olika tjänster för både privatpersoner och företag. De levererar städhjälp genom personlig service, trygghet och nöjd kund-garanti. I tjänsteutbudet finns hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning, lokalvård och storstädning. De erbjuder även flyttstädning till fast pris. Montrab har en policy som säkerställer trygga arbetsvillkor för personalen genom ID06.


Till Montrab

HomeMaid

HomeMaid erbjuder bland annat hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputsning och kontorsstädning. De rengör med personlig service och har en grupp erfarna och kunniga anställda som strävar efter att underlätta kundernas vardag. De täcker ett stort område runt Falun, från Leksand/Rättvik till Avesta och Grängesberg.


Till HomeMaid

Anettes Allservice

Anettes Allservice erbjuder städhjälp i samband med flytt och täcker in allt från grundlig rengöring av alla rum och ytor till specifika uppdrag som fönsterputs och rengöring av svåråtkomliga områden. Anettes Allservice vilar på pålitlighet, kvalitet och skräddarsydda lösningar för varje kunds unika behov.


Till Anettes Allservice

Anderssons

Anderssons är ett välrenommerat städföretag i Falun, känt som det äldsta städföretaget i Dalarna med över 50 års erfarenhet. De erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive städning på kontor, i butiker och trapphus samt på industrianläggningar och byggarbetsplatser. Företaget fokuserar på hållbarhet och använder miljövänliga rengöringsprodukter.


Till Anderssons

Detta ingår i städhjälp

När du anlitar städhjälp i Falun kan tjänsten se olika ut mellan olika företag, men vanligtvis ingår följande:

  • Dammsugning av golv och mattor
  • Torkning av damm från ytor som möbler, fönsterbrädor och hyllor
  • Rengöring av kök, inklusive diskning och rengöring av vitvaror
  • Våtrumsrengöring, inklusive toalett, dusch/badkar och handfat
  • Byte av sängkläder och bäddning
  • Tvättning av golv
  • Tömning av sopor och återvinningsmaterial

Vad kostar det att anlita en städfirma?

Priset för att anlita en städfirma kan variera från några hundralappar per tillfälle till någon eller några tusenlappar. Priset varierar stort beroende på flera faktorer såsom omfattningen av, storleken på ytan och hur ofta det behövs. Vanligtvis erbjuds tjänster antingen till ett fast pris eller per timme.

Privatpersoner får avdrag med RUT

Privatpersoner i Sverige kan dra nytta av RUT-avdraget när de anlitar städtjänster. Detta innebär att man kan få en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden. RUT-avdraget gäller för olika hushållsnära tjänster, inklusive städning, vilket gör det mer ekonomiskt överkomligt att anlita en professionell firma.

Fler orter

Det finns många städföretag utanför Falun. Här är en översikt av några av de orter där du kan hitta pålitlig och professionell städhjälp:

Stockholm

Det finns ett omfattande utbud av städfirmor i Stockholm. Många väljer att få hjälp med städning i hemmet, men här finns även en stor marknad för kontorsstäd.

Gävle

Det finns flera städföretag i Gävle som erbjuder olika tjänster, anpassade för både privatpersoner och företag.

Borlänge

I Borlänge hittar du städfirmor med ett bra utbud av städtjänster som uppfyller både hem- och företagsbehov.

Sundsvall

Det finns flera företag som erbjuder städhjälp i Sundsvall genom ett brett spektrum av tjänster, oavsett om det är på regelbunden basis eller för specifika punktinsatser.

Västerås

När du behöver hjälp med städning i Västerås kan du välja och vraka bland olika företag som har en kundbas bestående av såväl privatpersoner som företag.