Städföretag i Gävle

Du hittar flera stora bra städföretag i Gävle – allt från stora etablerade städfirmor till mindre lokala aktörer. Tillsammans erbjuder de allt från hemstädning och flyttstädning till företagsstädning och specialiserade tjänster.

Hitta en städfirma i Gävle

Att hitta en städfirma i Gävle är enkelt tack vare stadens mångfald av städtjänster. Oavsett om det gäller regelbunden städhjälp eller är i behov av en punktinsats finns det ett brett utbud av pålitliga och erfarna företag. Här är fyra bra firmor du kan lita på.

Montrab

Montrab är ett erfaret städföretag i Gävle som erbjuder en rad tjänster för både privatpersoner och företag. De fokuserar på snabb och miljövänlig rengöring och erbjuder bland annat hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Montrab har en policy som inkluderar nöjd kund-garanti och de anställda är anslutna till ID06 för kvalitetssäkring och säker arbetsmiljö. Läs mer om ID06.


Till Montrab

SEM Städ

SEM Städ har över ett decenniums erfarenhet av olika typer av underhållstjänster för både företag och privatpersoner. De erbjuder hög kvalitet och kundnöjdhet med bra kundbetyg och helt utan milersättning. Miljövänliga lösningar, anpassade efter kundens behov.


Till SEM Städ

Städlust i Sverige

Städlust erbjuder professionell städhjälp i Gävle och närliggande områden. De fokuserar på hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning, med anpassning efter kundens behov, och levererar högkvalitativ service med respekt för kunder och deras egendom. De erbjuder också RUT-avdrag direkt på fakturan, vilket underlättar för kunden.


Till Städlust

Jämtrent

Jämtrent är en städfirma i Gävle som erbjuder en rad olika städtjänster, bland annat hemstädning, kontorsstädning, storstädning och fönsterputsning. De lägger ett stort fokus på kvalitet och kunden ska bli nöjd. De arbetar dessutom med miljövänliga material. Företaget strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar för sina kunder.


Till Jämtrent

Vad ingår i städhjälp?

När du anlitar städhjälp i Gävle kan du förvänta dig en rad standardtjänster som ofta inkluderar:

  • Dammsugning av golv och mattor
  • Dammtorkning av ytor som hyllor, bord och skåp
  • Rengöring av kök, inklusive diskbänk och yttre ytor på vitvaror
  • Badrumsrengöring, inklusive toalett, dusch/badkar och handfat
  • Tömning av papperskorgar och återvinningsbehållare
  • Tvättning av golv
  • Byte av sängkläder och bäddning (om begärt)

Vad kostar det med städfirma?

Priset kan variera stort och ligga på mellan några hundralappar till ett par tusen. Det som bestämmer priset är framför allt omfattning, frekvens och typ av städtjänst. Det kan räknas per timme eller som ett fast pris för tjänster som flyttstädning. Varje städ sätter sina egna priser.

RUT-avdrag för privatpersoner

Privatpersoner i Sverige kan utnyttja RUT-avdraget för hushållsnära tjänster. Detta innebär en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden, vilket gör det mer överkomligt att anlita professionell städhjälp. En del bolag drar av detta redan på fakturan, men det kan vara bra att kontrollera detta i samband med din deklaration. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Få hjälp på fler orter

Det finns många städfirmor utanför Gävle – branschorganisationen Almega Städföretagen har cirka 900 medlemsföretag inom städbranschen.

Stockholm

Du hittar många städföretag i Stockholm, Sveriges huvudstad. Mängden människor som bor och arbetar här innebär att många firmor väljer att etablera sig här.

Falun

Vi har samlat flera pålitliga företag som erbjuder städhjälp i Falun, oavsett om du behöver hjälp i egenskap av företag eller privatperson.

Borlänge

Genom att anlita en städfirma i Borlänge kan du låta någon annan do the dirty work så att säga. Överlåt grovjobbet till någon annan och njut av tiden du sparar.

Sundsvall

Få hjälp med din städning i Sundsvall och överlåt det tråkiga jobbet åt någon som har verktygen och kompetensen att utföra det på nolltid.

Västerås

Västerås har många närliggande orter, därför väljer många städfirmor i Västerås att också erbjuda sina tjänster utanför stadens gränser. Hitta en firma som möter dina behov.