Städbolag i Sundsvall

Oavsett om du behöver hjälp med städning i hemmet eller på arbetet finns det flera bra städbolag i Sundsvall att vända dig till. Här listar vi företag som tillsammans kan hjälpa dig med allt från traditionell hemstädning till mer specialiserade tjänster som flyttstädning och fönsterputsning.

Hitta en städfirma i Sundsvall

Valet av städfirma i Sundsvall kan göra stor skillnad i din vardag eller för hur presentabelt ditt företag är. Nedan följer information om några av de ledande firmorna i regionen.

Montrab

Montrab är en välkänd städfirma i Sundsvall som erbjuder en rad olika tjänster. De sticker ut med sitt engagemang för miljövänliga metoder, vilket gör dem till ett ansvarsfullt val för miljömedvetna kunder. Deras kundservice är förstklassig, med flexibla lösningar som är anpassade efter individuella behov och preferenser.


Till Montrab

ST Miljövård

ST Miljövård är baserade i Sundsvall och erbjuder städtjänster med ett starkt fokus på miljövänlighet och hållbarhet. Med en betoning på att använda miljövänliga rengöringsmedel och metoder, strävar ST Miljövård efter att leverera tjänster som också bidrar till en bättre miljö.


Till ST Miljövård

Kickis Städservice

Kickis Städservice är ett lokalt städbolag i Sundsvall sin lägger stor tonvikt på personlig touch och hög kvalitet på utförda tjänster. De är ett utmärkt val för dig som värderar personlig service och högkvalitativa resultat. Till dem kan du vända dig som både privatperson och företag.


Till Kickis Städservice

Excellence Miljövård

Excellence Miljövård erbjuder professionell service i Sundsvall, Timrå och Härnösand, med ett speciellt fokus på kvalitet och miljövänlighet. De tillhandahåller en bred palett av tjänster som hemstädning, företagsstädning och flyttstädning, utförda med noggrannhet och professionalism.


Till Excellence Miljövård

Olika typer av städhjälp

 • Hemstädning
  Regelbunden rengöring av ditt hem för att upprätthålla en ren och trivsam miljö
 • Flyttstädning
  Grundlig rengöring av en bostad inför en flytt, vilket ofta inkluderar rengöring av alla ytor, skåp och vitvaror
 • Fönsterputsning
  Professionell rengöring av fönster för att ge klart och fläckfritt glas
 • Grovrengöring
  Djupgående rengöring som fokuserar på områden som inte kräver underhåll lika löpande
 • Kontorsstädning
  Städtjänster anpassade för företagsmiljöer för att upprätthålla en professionell och ren arbetsplats

Vad kostar det?

Kostnaden för städtjänster varierar beroende på typen av tjänst, storleken på utrymmet som behöver rengöras, och om det är en engångstjänst eller regelbunden städning. Priserna kan också påverkas av den specifika firman och deras paketerbjudanden.

 • Hemstädning: Priset kan variera från cirka 200 till 350 kronor per timme innan RUT-avdrag. Med RUT-avdraget, som halverar arbetskostnaden, kan detta pris minska till ungefär 100 till 175 kronor per timme.
 • Flyttstädning: Kostnaden kan ligga mellan cirka 25 till 35 kronor per kvadratmeter. För en lägenhet på 80 kvadratmeter kan detta innebära en total kostnad på ungefär 2 000 till 2 800 kronor efter RUT-avdrag.
 • Fönsterputsning: Priset för fönsterputsning kan ligga på ungefär 30 till 50 kronor per fönster, eller mer beroende på fönstrets storlek och svårighetsgraden av arbetet.

* Notera att dessa priser är ungefärliga och kan variera beroende på leverantör och region.

Rutavdraget reducerar kostnaden

Rutavdraget är en skattereduktion som gör det billigare för privatpersoner att anlita hushållsnära tjänster. Genom avdraget kan du halvera kostnaden för arbetskostnaden upp till ett visst belopp per år, vilket gör det mer ekonomiskt försvarbart att anlita professionell hjälp för städning av ditt hem. Många firmor har redan gjort ett avdrag direkt på fakturan. Du kan läsa mer om när avdraget är applicerbart på Skatteverket.se.

Hitta fler städfirmor i Sverige

När du letar efter städföretag utanför Sundsvall, i olika delar av Sverige. En del företag är verksamma på flera orter, medan andra riktar in sig på en mer lokal målgrupp. Hitta städhjälp där du bor och verkar!

Stockholm

Som Sveriges huvudstad finns det många städbolag i Stockholm för att fylla efterfrågan på tjänster hos både företag och i hemmet.

Gävle

Det finns flera städfirmor i Gävle som erbjuder personlig service och skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och företag.

Borlänge

När du ska anlita ett städföretag i Borlänge finns det flera pålitliga aktörer att välja mellan. Jämför och hitta den hjälp som du behöver.

Falun

I Falun kan du hitta städfirmor som specialiserar sig på både traditionella och mer specifika tjänster, alla med målet att ge bästa möjliga service.

Västerås

Västerås städfirmor erbjuder högkvalitativa tjänster till både företag och privatpersoner, med stort fokus på kundnöjdhet och miljövänliga metoder.