Städföretag i Västerås

Det finns ett brett utbud av städföretag i Västerås som erbjuder diverse städhjälp för både hem och företag. Med högkvalitativa lösningar som möter kundernas behov och förväntningar kan du få det rent och fint utan att själv behöva lyfta ett finger.

Hitta en städfirma i Västerås

När du letar efter en städfirma i Västerås bör du titta efter företag som erbjuder de tjänster du behöver, oavsett om det är hem-, flytt- eller kontorsstädning. Stirra dig inte blind på priset – det är resultatet som är det viktiga.

Montrab

Montrab är en städfirma i Västerås med både privatpersoner och företag bland sina kunder. De arbetar snabbt och miljövänligt – dessutom till bra priser och med en garanti för att du som kund ska känna dig nöjd efteråt. Tjänster inkluderar bland annat fönsterputs, hemstädning, lokalvård och flyttstäd. Alla medarbetare är ID06-anslutna, vilket säkerställer en trygg arbetsmiljö.


Till Montrab

Klara Städ

Klara Städ i Västerås marknadsför sig som en kvalitetsmedveten städfirma med ett brett utbud av tjänster som hemstädning, företagsstädning, fönsterputsning, och mer. De erbjuder sina tjänster utan bindningstider, vilket ger kunderna stor flexibilitet. De har vuxit snabbt och betjänar nu flera orter.


Till Klara Städ

ENA Service

ENA Service lägger ett stort fokus på kundnöjdhet och kvalitet i sitt arbete och erbjuder skräddarsydd städhjälp i Västerås med omnejd. ENA Service strävar efter att leverera högkvalitativa städtjänster till både privatpersoner och företag i Västerås och dess omgivningar.


Till ENA Service

Städhem

Städhem fokuserar på att förenkla din vardag genom att erbjuda professionella tjänster med utbildad personal. De använder sig av miljövänliga produkter och säkerställer att personalen arbetar under bra arbetsvillkor. Tjänster som erbjuds inkluderar hem-, kontors- och storstädning, utan bindningstid.


Till Städhem

Olika städtjänster

 • Hemstädning
  Regelbundna tjänster för ditt hem, inkluderar dammsugning, dammtorkning och rengöring av ytor
 • Flyttstädning
  Grundlig städning av en bostad i samband med flytt, inkluderar rengöring av alla ytor, skåp och vitvaror
 • Fönsterputsning
  Rengöring av fönster för att ge ett klart och fläckfritt resultat
 • Kontorsstädning
  Rengöring anpassad för arbetsplatser för att skapa en ren och välkomnande arbetsmiljö
 • Storstädning
  Djupgående rengöring av hela bostaden med fokus på områden som sällan städas i det dagliga

Vad kostar städhjälp?

Priset för hemstädning startar generellt sett från ett par hundra kronor per timme. Kostnaden för städhjälp varierar dock beroende på tjänstens omfattning, frekvens och specifika önskemål.

Lägre kostnader med RUT

Genom Skatteverkets RUT-avdrag kan du halvera kostnaden för arbetskraft vid anlitande av hushållsnära tjänster, inklusive städhjälp. Detta gör professionella städtjänster mer tillgängliga för privatpersoner.

Få hjälp på annan ort

Städtjänster finns tillgängliga över hela Sverige, inklusive i större orter där behovet av professionell städhjälp ofta är större. Här är en kort översikt:

Stockholm

Det finns ett rikt utbud av firmor som erbjuder städhjälp i Stockholm som erbjuder allt från hemstädning till kontorsstädning och specialtjänster.

Gävle

En städfirma i Gävle kan hjälpa till med allt från flytt- till veckostädning i hemmet. Låt någon annan göra smutsjobbet åt dig!

Borlänge

Det finns många städbolag i Borlänge som är redo att kavla upp ärmarna för att göra jobbet som du helst skjuter fram. Ägna din tid åt roligare saker istället.

Sundsvall

Hitta ett städföretag i Sundsvall som kan hjälpa dig med sysslorna som du hellre skjuter framför dig. Vad ska du göra med tiden som frigörs?

Falun

Med en städfirma i Falun kan du unna dig högkvalitativ städhjälp utfört av ett proffs så att du själv slipper. Jämför och hitta en aktör som du gillar.